Nelt Grupa dobitnica nagrade „Oskar kvaliteta“ i šampiona izvrsnosti u poslovanju 2022

 Nelt Grupa dobitnica nagrade „Oskar kvaliteta“ i šampiona izvrsnosti u poslovanju 2022

Nagrada je dodeljena 09.11.2022 god u prostorijama Privredne komore Srbije (PKS) u okviru Foruma kvaliteta i poslovne izvrsnosti, koji se održava povodom obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta.

Kriterijum za dobijanje nagrade bio je da organizacija na završnom ocenjivanju osvoji najmanje 750 od maksimalnih 1.000 poena. Tokom tri decenije, koliko se nagrada dodeljuje, samo 12 kompanija steklo je više od 800 poena, a među njima je sada i Nelt Group.

Izvršnom direktoru za tržište Srbije Robertu Jenovaiju kao prvom čoveku organizacije istovremeno je dodeljena nagrada za Lidera poslovne izvrsnosti.

Gospodin Robert Jenovai i Menadžer kvaliteta gospođa Jelena Filipović u obraćanjima su izrazili zahvalnost Ministarstvu privrede, PKS, kao i Fondaciji za kulturu kvaliteta i izvrsnost.

Gospođa Jelena Filipović je istakla da je u kvalitet u osnovi poslovanja Nelt Grupe, te da smo kao kompanija opredeljeni da putem efektivnog i efikasnog  sistema upravljanja kvalitetom kontinuirano ulažemo u unapređenje procesa i obezbedimo visok kvalitet usluga i zdravstvenu bezbednost i ispravnost svakog proizvoda.

“Rezultati  koje postižemo dolaze iz timskog rada. Zato ovom prilikom pozdravljam sve svoje koleginice i kolege koji posvećeno rade na unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti doprinoseći kontinuiranom rastu naše kompanije”, poručila je gospođa Filipović.

 

Gospodin Robert Jenovai je naveo da u našoj kompaniji kontinuirano razvijamo edukativne programe na kojima se unapređuju liderske veštine zaposlenih.

“Želimo da ih ostnažimo u efikasnom upravljanju i prilagođavanju promenama, komunikaciji, rukovođenju, veštini slušanja, organizaciji radnih zadataka, odlučivanju, strateškom razmišljanju, fleksibilnosti i razumevanju biznisa u želji da zajedno rastemo i napredujemo”, rekao je Robert Jenovai.

Gradeći naše ljude, zaključio je, gradimo i naš biznis, oslanjajući se na uspostavljen sistem upravljanja kvalitetom.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *