OTVOREN DOM ZA STARE „ZLATNIK“ U ZEMUNU ŽIVIŠ KAO KOD KUĆE, AMBIJENT KAO U HOTELU

 OTVOREN DOM ZA STARE „ZLATNIK“ U ZEMUNU ŽIVIŠ KAO KOD KUĆE, AMBIJENT KAO U HOTELU

Čuveni beogradski hotel „Zlatnik“ postao je licencirani Dom za negu odraslih i starijih lica „Zlatnik“. Novi dom namenjen je svima koji žele da u njemu žive kao kod kuće, a uživaju kao u hotelu.

 

Nakon 37 godina uspešnog rada i više od 2.5 miliona zadovoljnih gostiju, kvalitet pet zvezdica i brojnih priznanja, čuveni zemunstki restoran, a potom hotel je promenio namenu, jer kako kažu vlasnici, gospođa Branka i gospodin Dragan Vuletić, „svako zaslužuje dostojanstvenu starost“.

 

„Investirali smo u novu ideju, ispunili sve uslove i dobili licencu koja nam omogućava da budemo Dom za odrasle i starije osobe.  To je Dom – stara, a sada nova bajka u Zemunu u kome će novi gosti, tj. stanari živeti kao kod kuće, ali uživati kao u hotelu sa pet zvezdica, okruženi pažnjom, ljubavlju i vrhunskom uslugom. Naši gosti su uvek isticali da se kod nas osećaju kao kod kuće, takve su nam i recenzije ostavljali, zato su nam se i vraćali, jer kod kuće je uvek najbolje. Sada će uz osećaj da su kod kuće imati hotelski standard usluge – ističe gospođa Branka uz napomenu da su u toku promo cene za korisnike već od 700 evra.

 

Hotelski kompleks od 4.000 m2 sada je u potpunosti prilagođen novim stanarima. Svih 50 soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) opremljene su stilskim nameštajem uz brigu o svakom detalju, a 8 soba sa velikim kupatilom je u potpunosti prilagođeno stanarima (osobama u kolicima) kojima je potreban najveći stepen brige i podrške. Dom može da primi do 100 korisnika, a radi lakše adaptacije na novi prostor u prvim danima omogućen je i boravak nekog od srodnika, dok je za rođake iz inostranstva obezbeđen apartman u kome mogu da odsednu na 10 do 15 dana.

 

-Osim ordinacije, apoteke, sale za fizikalnu terapiju i prostorije za vežbanje, objekat ima i veliku zajedničku terasu za odmor i druženje, biblioteku, umetničku radionicu, bioskop i pozorišnu binu, ali i slanu sobu, prostor za wellness program, frizerski salon i pedikir. U ovom domu sva jela se mese, kuvaju i spremaju sveže. Ovde nema zamrznute hrane ili dostave, a korisnici mogu da pripremaju obroke, omiljene kolače ili zimnicu sa svojim kuvarima. „To im je u isto vreme uživanje i radna terapija“ – ističe upravnica Doma Radmila Getman.

 

Sa odabranim timom socijalnih radnika, terapeuta i medicinskog osoblja svim korisnicima „Zlatnika“ na raspolaganju je kompletna 24-časovna medicinska nega, svakodnevna okupaciona i radna terapija, a jednom nedeljno i poseta doktora specijaliste.  Stručni tim Doma „Zlatnik“ ima savremeni program rada sa kojim nastoji da svojim stanarima pomogne da poboljšaju samostalni život posle boravka u bolnici, pripremi ih za odlazak u centar za rehabilitaciju, ali i da im kroz vrhunsku uslugu kakav samo može ponuditi hotel sa pet zvezdica poboljšaju društveni život i budu dom u kome će se na kratko ili na duže odmoriti od svakodnevnih obaveza ili stresnih životnih situacija i uživati u životu.

Hotel „Zlatnik“ je oduvek bio naš dom, a sada želimo da postane najdraži Dom i drugima – onima koji žele da svoje bezbrižne dane u starosti provodu u njemu i uživaju svim čulima u ambijentu, mirisu, ukusu i sitnicama koje čine život bogatijim i lepšim. „Zlatnik“ je obogatio naš život i još uvek to čini, i zaista verujemo da će svakom novom korisniku boravak u Domu „Zlatnik“ biti ono što zlatnik u duhu srpske tradicije i jeste – najvredniji poklon za najvažnije trenutke, događaje i periode života – ističu Vuletići i pozivaju sve koji razmišljaju da budu novi stanari ovog objekta da posete Dom „Zlatnik“ i lično se uvere u udobnost i uslugu koju pruža novoregistrovani objekat.

Više informacija o DOMU ZLATNIK bajci u Zemunu, na websajtu: www.domzlatnik.com,

Telefoni za informacije i zakazivanje poseta: + 381 63 754 3633, + 381 63 62 253 500.

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *