Spoj iskustva i znanja velikih agencija i brzine, gipkosti i entuzijazma malih kreativnih timova

 Spoj iskustva i znanja velikih agencija i brzine, gipkosti i entuzijazma malih kreativnih timova

Spoj iskustva i znanja velikih agencija i brzine, gipkosti i entuzijazma malih kreativnih timova. Dovoljno brzi i efikasni za najzahtevnije klijente, a dovoljno otkačeni i za one najkreativnije.

Dragi prijatelji, postovani partneri i buduci klijenti,
Preduzeće City Marketing Service d.o.o. (CMS) je osnovano 2009 godine od strane profesionalaca koji imaju višegodišnje iskustvo u oblasti oglašavanja, kao i organizovanja raznih manifestacija. Misija CMS-a zasniva se na ideji da ponudi najbolja rešenja ili uobliči i sprovede u delo ideje svojih klijenata, i to:
1. Istraživanje tržišta
2. Osmišljavanje i izrada logoa, memoranduma, vizit-karata, flajera, kataloga (posteri, brošure, insertacije, lifleti i drugi štampani promotivni material) 3. Kreiranje vizuelnog identiteta
Izrada medija plana tj. definisanje optimalnog medijskog miksa za klijenta kombinovanjem:
• Indoor oglašavanja tj. oglašavanja na panoima u zatvorenim prostorima kao što su tržni centri, sportski centri, restorani i sl.
• Outdoor oglašavanja tj. oglašavanja na muralima, kao i bildbordima i svetlećim panoima postavljenim na otvorenom prostoru
• Oglašavanje putem televizije i radija, društvenih mreža
• Oglašavanje putem novina i časopisa (kampanje u dnevnim novinama, nedeljnim i mesečnim magazinima)
4. Osmišljavanje i realizacija svih vrsta reklama (osmišljavanje i produkcija korporativnih i promotivnih filmova i reklama)
5. Zakupljivanje reklamnog prostora
6. Izrada i održavanje web sajtova
7. Osmišljavanje i realizacija svih vrsta promocija i prezentacija (izložbe i sajmovi)
8. Organizovanje različitih manifestacija (koncerti, zabave, proslave i sl.)…
9. Konsaltinga

Sve što činimo, činimo do kraja odgovorno. Svaki novi zahtev je izazov za naš kreativni tim, koji uvek pronađe najbolje rešenje za naše klijente. Uspešno završeni poslovi na taj način postaju preporuka za buduće. Najbolja praksa može svakoga da dovede do uspeha. Svaku marketinšku aktivnost započinjemo istraživanjem i analizom kako bismo kroz definisanu strategiju postigli merljive rezultate. U kreativnom procesu, tokom formiranja Vašeg brenda, fokusiramo se na ispunjenje Vaših poslovnih ciljeva i dobijanja povratnih informacija od krajnjih korisnika.

https://citymarketingservice.rs/

Posvećeni smo Vašem proizvodu, ili usluzi, u kreativnom procesu bez granica, koji postiže upečatljive rezultate i visoko pozicionira vaš brend. Trudimo se da u najkraćem roku, i povoljnom finansijskom trenutku po Vas, omogućimo da Vaša ideja zaživi, i ne samo to- već da ima nadaleko odjeka- što je činjenica od značaja i za Vas, ali i za nas. Za svaku poslovnu aktivnost potrebno je predznanje, mnogo uloženog truda, vreme i posvećenost. Otuda je potreba za konsultacijama presudna. Ukažite nam poverenje i postignite odlične rezultate.
Prednost našeg tima je u viziji koja dopire mnogo dalje od trenutnog i postojećeg. Uspeh je mnogo više od dobre ideje. Mnogo toga zavisi od pravog momenta. Zato ne oklevajte, već iskoristite Vaš pravi momenat, i pospešite svoj posao.
Vaše je da se pojavite,i najbitnije, ukažete poverenje, a naša misija je da trajete! Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u nekoj od oblasti naše delatnosti, biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate.

U sklopu https://citymarketingservice.rs/ su i https://diasporagroup.org/

Tržište nas je primoralo da osnujemo i medijsku kuću https://diasporamediagroup.rs/

Tako da ako organizujete privredni ili turistički događaj, promociju, manifestaciju, fetival, koncert, sajamski nastup, press konferenciju, jubilej firme, kongres … u Srbiji, regionu ili širom sveta, tu smo da damo profesionalnu podršku u obliku punog servisa u: organizaciji i realizaciji, media-promo najavi, marketingu i PR-u, foto, video-tv kamera i dron snimanje, ketering hrana i piće, promotivni prigodni opšti ili posebno izrađeni pokloni i promo materijali, iskusno vođenje-voditelji – moderatori programa na više jezika, menadžment događaja-menadžer koordinator dešavanja- produkcije i realizacije, fizičko-tehničko obezbeđenje manifestacije, internet ili tv emitovanje sa samog događaja, emitovanje video snimka posle događaja i tekst-foto i video objave u različitim medijima i na internet društvenim mrežama, veb sajtovim i You Tube kanalu, snimanje specijalnih video reportaža i tv emisija, konsalting u oblasti marketinga, spoljnje trgovine, afrimacija izvoza, ekonomska saradnja diaspore i matice. 25 godina iskustva u radu na svim kontinentima, realizovano stotine događaja i marketing-media aktivnosti sa ciljem unapređenja brenda, tržišne reputacije i poslovnog uspeha klijenta na inostranom i domaćem tržištu, ekonomska-diplomatija u praksi, spoljnja trgovina, afrimacija izvoza Made in Serbia, učešće na najvećim međunarodnim sajmovima širom sveta, podrška u otganizaciji logistike, transporta i distribucije, a za ovu godinu naajvljujemo nastupe na GULFOOD FAIR DUBAI UAE februar 2023 i SIAL TORONTO CANADA, USA, NORTH AMERICA 9-11.05.2023.g. i tribine diaspora-matica u nekoliko gradova Kanade, maj 2023.g.

Zahvaljujući ogromnom iskustvu u ovoj oblasti verujemo da ćemo ostvariti uspešnu saradnju i da ćemo uspešno sarađivati na mnogim zajedničkim  projektima kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pridružite nam se i započnimo dugoročnu i uspešnu poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

info tel.viber.whatsapp:
+ 381 61 6557208 Miša Ćirić,
+381 63 230 222 Mile Grozdanić,
Srbija, region, svet.
Naš tim je spoj iskustva i znanja velikih agencija i brzine, gipkosti i entuzijazma malih kreativnih timova.
Dovoljno brzi i efikasni za najzahtevnije klijente, a dovoljno otkačeni i za one najkreativnije.
U prilogu je samo deo video snimaka mnogih događaja u čijoj realizaciji smo profesionalno učestvovali:

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *